Підтоварник — підставка, на якій можуть зберігатися продукти. Належить до базового нейтрального обладнання та широко використовується у сфері громадського харчування, на складах, у продуктових магазинах, у збірних морозильних камерах.
Виготовлення СТАНДАРТ. Виготовлений із профільного та (або) листового прокату вуглецевої конструкційної сталі марки Ст.3 з полімерним покриттям (покриття порошковою фарбою).
Згідно зі встановленими нормами кухонний інвентар і харчові продукти мають правильно зберігатися. Універсальні підтоварники для громадського харчування легко справляються з цим завданням. Купіть їх для встановлення допоміжного електромеханічного обладнання, розміщення електрокип'ятильників, котлів із готовими стравами, ящиків із продукцією або для тимчасового зберігання мішків із цукром, макаронів та інших продуктів. Завдяки кухонним підтоварникам у кожного агрегата буде встановлене місце, що запобіжить хаосу та травмам на виробництві.
Підтоварники можуть виготовлятися за індивідуальними розмірами, мають різні варіанти оздоблень.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Вид | Підтоварники |
Габарити | 600 х 700 х 280 (мм) |
виконання | СТАНДАРТ |
Стан | Нове |
Тип установки | Підлоговий |
- Ціна: 1 862 ₴